A note a day #1

A blog note a day. Al is het maar ter grootte van een tweet. Honderdveertig tekens. Dat moet toch lukken? Waarom gooi ik wel de hoogst onnozele uitspraken op Twitter, maar neem ik niet de moeite in te loggen op mijn blog? Eventjes een paar woorden schrijven. Of het nu gaat over vallende sneeuw, de prachtfilm Monsieur Lazhar, of het half uurtje dat ik vandaag buiten was om boodschappen te doen. Who cares? Well, I do. Ik moet mijn vingers warm houden. Zeker nu. Zeker in die kou. Maar ach, onzin op Twitter plaatsen blijf ik toch wel doen, all is het maar om aan te kondigen dat ik weer ga proberen vaker te bloggen. 

A note a day. #1.

zeven reacties

Yay for #1

Xaeryn

Xaeryn: Yay for begin #1 to comment!

Roos

Goed idee!

Aukje

goeie actie!!!

Ikke

Hoera!

dondersteen

Ja leuk!!

Ilo

Goed idee! Ik doe mee, maar dan per week een blogje. Bloggen is niet dood! :-)

Peet  


Persoonlijke info onthouden?:
Kattebel:

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.